DDiny Neplenbroek Uitvaartverzorging organiseert regelmatig lezingen over de mogelijkheden en keuzes bij een uitvaart. Tijdens deze lezing geven wij u informatie over de laatste verzorging, locaties, ceremonies, nazorg, kisten, gedenktekens, asbestemmingen, bloemen, catering en de bijbehorende kosten.

Begrafenis of crematie

Bij de keuze tussen begraven of cremeren koos het merendeel van de mensen vroeger voor een traditionele begrafenis. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen ervoor om gecremeerd te worden. Welke vorm u ook kiest: het is fijn als de nabestaanden deze keuze niet voor u hoeven te maken.

Heeft u al een keuze gemaakt of weet u het niet zo goed? Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging helpt bij zowel begrafenissen als bij crematies. Tijdens een lezing geven wij u informatie over de mogelijkheden voor een uitvaart en kunnen wij u ook helpen bij het plannen van een crematie of begrafenis.

Een lezing over uitvaarten bijwonen

Wilt u meer weten over de uitvaartverzorging van Diny Neplenbroek of bent u benieuwd naar de kosten van een uitvaart? Maak een afspraak via het contactformulier.

02G24002