Wanneer een van uw dierbaren overlijdt, komt er veel op u af als nabestaande. In korte tijd moet flink wat geregeld worden. Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging staat u graag bij in deze periode. Wij verzorgen al ruim 20 jaar uitvaarten in Ouderkerk aan de Amstel en focussen ons daarbij op een persoonlijke uitvaart. Met invoelend vermogen staan wij u terzijde, zodat uw op liefdevolle en waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op 06 – 22 46 05 46.

Uitvaartverzorging in Ouderkerk aan de Amstel

Het organiseren van een uitvaart brengt voor nabestaanden veel met zich mee. Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging is er om u te helpen bij het maken van beslissingen; van het moment van overlijden tot na de uitvaart. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en wij denken met u mee. Op deze manier willen we samen met u een prachtige uitvaart in de regio van Ouderkerk aan de Amstel organiseren waar u met liefde aan terug kunt denken.

Wij zijn er echter niet alleen voor de organisatie van de uitvaart. U kunt ons ook benaderen als vraagbaak en rots in de branding. Daarom heeft u steeds contact met dezelfde uitvaartleider. Mocht u zich willen voorbereiden op ons gesprek, dan kunt u op onze website alvast informatie vinden over:

Contact opnemen met Diny Neplenbroek

Bij het bespreken van een uitvaart vinden wij het belangrijk om de tijd voor u te nemen. Ieder persoon is immers uniek en daarom willen wij dat elke uitvaart bij ons volledig afgestemd is op de wensen van de overledene en nabestaanden. Wilt u meer weten over de kosten van uitvaartverzorging of wilt u vrijblijvend informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

06 – 22 46 05 46  NEEM CONTACT OP