[dropcap]D[/fusion_dropcap]Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging organiseert regelmatig lezingen over de mogelijkheden en keuzes bij een uitvaart. Tijdens deze lezing geven wij u informatie over de laatste verzorging, locaties, ceremonies, nazorg, kisten, gedenktekens, asbestemmingen, bloemen, catering en de bijbehorende kosten.

Begrafenis of crematie

[dropcap]B[/fusion_dropcap]ij de keuze tussen begraven of cremeren koos het merendeel van de mensen vroeger voor een traditionele begrafenis. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen ervoor om gecremeerd te worden. Welke vorm u ook kiest: het is fijn als de nabestaanden deze keuze niet voor u hoeven te maken.

Heeft u al een keuze gemaakt of weet u het niet zo goed? Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging helpt bij zowel begrafenissen als bij crematies. Tijdens een lezing geven wij u informatie over de mogelijkheden voor een uitvaart en kunnen wij u ook helpen bij het plannen van een crematie of begrafenis.

Een lezing over uitvaarten bijwonen

[dropcap]W[/fusion_dropcap]ilt u meer weten over de uitvaartverzorging van Diny Neplenbroek of bent u benieuwd naar de kosten van een uitvaart? Maak een afspraak via 06-22460546 of via het contactformulier.

02G24002