Het team van Diny Neplenbroek

Ellen Stutje

Het is altijd weer bijzonder om mensen bij te mogen staan bij het afscheid van hun dierbare. Met liefde help ik om een passende invulling te geven aan de uitvaart. Ik luister, reik ideeën aan, ik regel en ontzorg. Ik bied structuur, ook als nabestaanden veel zelf willen doen. Met alle ruimte voor verdriet en een glimlach.

Dat doe ik met hart en ziel, in de volle overtuiging dat een goed afscheid troostrijk is. Wat mij betreft moet elke uitvaart om in te lijsten zijn, zo mooi. Het is immers je laatste herinnering aan een geliefde. Een herinnering die je in je hart wil bewaren, de rest van je leven.

Esther Geels

Iedere uitvaart die ik mag begeleiden vind ik bijzonder, nooit vanzelfsprekend en nooit hetzelfde.

Van de uitvaart maak ik met de nabestaanden een ‘eigen uitvaart’ die past bij de overledene. Dat doe ik door goed te luisteren naar de wensen, uit te leggen wat de mogelijkheden zijn en ideeën aan te dragen, zodat er bewust vorm gegeven kan worden aan het afscheid.

Vaak krijg ik na de uitvaart te horen dat ik rust bracht in een hectische week, de sfeer goed aanvoel, echt luister en aandacht heb voor de nabestaanden.