Bij het overlijden van dierbaren komt er veel op de nabestaanden af, terwijl het voor hen een erg verdrietige periode is. Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging helpt u persoonlijk en met aandacht bij het regelen van een unieke uitvaart.

Bel bij een overlijden met  06 – 22 46 05 46. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Onze uitvaartvaartverzorger helpt u op locatie bij het regelen van de uitvaart.

  NEEM CONTACT OP

Persoonlijke uitvaartverzorging

Wij zijn er voor u vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart; u heeft steeds contact met dezelfde uitvaartleidster. Wij nemen de tijd voor u; in een eerste gesprek hoeft niet meteen de hele uitvaart geregeld te worden. In de dagen daarna hebben wij nog regelmatig contact met u over de invulling van de afscheidsbijeenkomst. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, en denken met u mee voor een prachtige uitvaart.

Vanzelfsprekend staan wij open voor alle religies, culturen of voor uw eigen spirituele invulling. Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging zorgt voor een passend afscheid.

Aangesloten bij Netwerk Uitvaartvernieuwers

Bij zowel begrafenissen als crematies zijn er veel mogelijkheden waarmee het afscheid persoonlijk kan worden gemaakt. Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging is aangesloten bij het Netwerk Uitvaartvernieuwers: een vereniging van mensen die u in staat stelt om op een persoonlijke manier vorm te geven aan het afscheid, de uitvaart en het gedenken van uw dierbare. Vraag naar de mogelijkheden via 06 – 36 40 91 38.