Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging hecht veel waarde aan de reacties van nabestaanden. Lees hieronder de reacties die wij hebben ontvangen.

Reacties

Beste Diny,

Het afscheid en de uitvaart van mijn vaders vrouw was prachtig. Wij zijn heel blij en tevreden met de manier waarop jij dat heb georganiseerd. Je was voor ons een steun en toeverlaat in een moeilijke tijd. Je hebt ons door dit hele proces geholpen op een hele invoelende manier. Een manier waar in het bijzonder mijn vader steun en troost uit heeft geput. Wij hebben bewondering voor de snelheid en degelijkheid waarmee je dat hebt gedaan. Heel erg bedankt daarvoor, en wij bevelen je aan iedereen aan hoor!

Ricardo Weewer
Heel veel dank voor de bijzondere uitvaartverzorging en de fijne samenwerking.
 Lieve groeten van Lida Bon en de kinderen
Lida Bon en de kinderen
Je bent voor ons in die zware dagen een hele lieve, invoelende en grote steun geweest. Ik hoop dat je nog heel veel mensen op die manier kracht kunt geven. Liefs Marijke.
Marijke
Wij zijn erg gelukkig met de wijze waarop je ons met geduld en veel toewijding hebt gebracht naar een prachtige uitvaart.
Wij hebben onder jouw leiding mooie momenten gehad. Ook onze kinderen zijn erg blij met je.
Riet ten Kroode-Goyarts
Hallo Diny,

Vanaf het eerste moment dat wij elkaar ontmoet hebben gaf jij ons het vertrouwen dat wij al onze wensen uit konden spreken en dat jij deze zou kunnen verwezenlijken binnen de door jou gestelde grenzen en mogelijkheden. Vele uren heb jij naar ons geluisterd, hebben we samen oplossingen bedacht, de locatie diverse malen bezocht en in de aanloop naar de crematie ons voorzien van raad en daad, altijd op een rustige en doordachte manier. Het indrukwekkende afscheid van Els is mede ontstaan door jouw bijdrage, wij kijken hierop met grote voldoening terug, heel erg bedankt Wil, Daphne en Chantal.
Wil, Daphne en Chantal
Hallo Diny 

We kijken met voldoening terug op het mooie afscheid van onze vader, waarbij alles perfect door jou geregeld was! Nogmaals onze dank en waardering voor de wijze waarop je ons begeleid hebt in het proces van voorbereiding en afscheid nemen. Het was klasse en we wensen je veel succes en voldoening toe in het belangrijke werk dat je doet. “
Met de hartelijke groeten van George, Mariel, Marco en de kleinkinderen, Monique Fluitsma.
Monique Fluitsma
Wat was het een mooi afscheid van Bert. Niet alleen de plechtigheid in de aula, maar ook de hele week waarin we daar met z’n allen naartoe geleefd hebben. Steeds weer denk ik terug aan de geweldige manier waarop je ons begeleid hebt en het vertrouwen en de kracht die je ons gaf dat alles goed ging komen. Je was onze rots in de branding. 
Lieve groetjes, mede van Tim, Willem, Mirjam en Sander, Inez
Tim, Willem, Mirjam en Sander, Inez
Lieve Diny,
[/fusion_text]Het is zeker dat ik ook namens mijn familie spreek maar mogelijk willen zij zelf nog een reactie geven. In ieder geval kan ik uit de grond van mijn hart zeggen dat de uitvaart van mijn moeder, geweldig goed geregeld is door je. Dank je wel! Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij je en je had begrip voor onze filosofieën over de dood en hoe daar mee om te gaan. Het was plezierig dat ik ook buiten werktijd even met je kon mailen over de plotselinge vragen die ik had, je nam zelfs de moeite om mij hierover terug te bellen. Dat waardeer ik enorm. En ik denk ook dat het is zoals je tegen mij zei, ik kan nu ook de dood van mijn vader (15 jaar geleden) beter verwerken. Wil je ook Paola namens mij bedanken? 
Lieve groet,
Margreeth van Eersel
Margreeth van Eersel
Beste Diny,
[/fusion_text]Met deze kaart willen wij nogmaals bedanken voor je fijne, warme en troostvolle begeleiding.
Wij hebben alle gelegenheid gekregen om op onze wijze afscheid te kunnen nemen van mijn man en onze vader.
Wij hebben tijdens deze periode niet alleen verdriet ervaren, maar er waren ook intens mooie momenten waar wij dankbaar voor zijn.
Warme groeten.
Laura, Ellen, Thea, Leo en Carlo
Lieve Diny,
Wat een bijzondere tijd hebben wij met jou beleefd.
Niet alleen de dagen voor de begrafenis, maar zeker ook de weken daarvoor.
Rijk wist wat hij wilde, en jij bent daar op een heel goede manier mee omgegaan.
Je hebt ons op een natuurlijke, bescheiden manier veel zorgen en werk uit handen genomen.
Overal ben je mee naar toegegaan.
De voorbereiding was bijzonder goed; dat gaf een stukje rust.
De persoonlijke aandacht, het meedenken en inleven in onze gedachten hebben ons enorm geholpen.
De dag van de begrafenis is daardoor vlekkeloos en met veel liefde verlopen.
Als er iemand is die op haar plek is in haar vak, ben jij het.
Zo’n grote begrafenis leiden is geen sinecure.
Je hebt het fantastisch gedaan.
 Bedankt!
Leena en Milly
Geachte mevrouw Neplenbroek,
Hierbij wil ik u graag nog even persoonlijk bedanken voor uw bemoeienissen na het overlijden van mijn man, die geleid hebben tot een perfect georganiseerde begrafenis op Westerveld.
Vooral de warme benadering van u en Marije Huneman hebben mij niet alleen getroffen, maar ook diep geraakt. De “persoonlijke uitvaartverzorging” waarmee u adverteert heeft u meer dan waar gemaakt door de lasten, die men in een dergelijke stresssituatie eigenlijk niet dragen kan, zoveel mogelijk af te nemen.
Nogmaals mijn welgemeende dank!
R. Borghardt-Krol
Beste Diny,
 
Hartelijk dank voor de wijze waarop je de uitvaart van Wim hebt geleid.
Je bent mij in deze moeilijke dagen tot een grote steun geweest.
Wat had ik zonder jou moeten beginnen.
Je hebt mij, zo voel ik dat, met liefde omringd en dat gaf mij moed en kracht om staande te blijve n
Dank je wel.
Irene Hillers
Beste Diny,
De plechtigheid van mijn vader was waardig en heeft alle nabestaanden een goed gevoel gegeven.
Voor de uiterst professionele wijze waarop je de plechtigheid en alles daaromheen hebt begeleid, wil ik je namens mijn moeder, broer en zus hartelijk danken. Het was in één woord klasse!
Vooral de activiteit met Ellen in het ziekenhuis na het overlijden van mijn vader heeft Ellen zeer gesteund en was een belangrijke bijdrage in het verwerken van een weliswaar verwacht maar altijd moeilijk te aanvaarden verlies. Veel dank voor je inzet.
C.P. van der Hart
We willen je via deze weg nogmaals bedanken voor de ontzettend fijne begeleiding die jij ons hebt gegeven. Je hebt ons stap voor stap en met alle begrip geholpen op weg naar deze dag. Hoe gek het ook klinkt maar de dag van de begrafenis was mooi. Het was indrukwekkend mooi. Onze dochter hebben we een mooi en waardig afscheid kunnen geven dankzij jou.
Marjolein Bos en Arnout van den Busken
Je hebt de uitvaart van mijn moeder fantastisch begeleid en verzorgd, geheel op de wijze waarop wij deze in gedachten hadden. Ik weet zeker dat mijn moeder het ook gewaardeerd zou hebben. De wijze waarop jij je opstelt hebben wij als uitermate plezierig ervaren.
Je komt zeer vriendelijk en rustig over. Je gunt ons de tijd . Een hele week intensief samenwerken vergt nogal het een en ander. Je was al die tijd gemakkelijk benaderbaar en te bereiken. E-mails beantwoordde je bijna onmiddellijk.
Wat ons bij je website al direct trof was de fleurigheid die je niet automatisch verbindt aan een begrafenisstemming. Het is heel karakteristiek voor je wijze van werken, dat je een korenbloem als aureool hanteert. Ik zal je bij mijn vrienden van harte aanbevelen indien zij onverhoopt met een sterfgeval worden geconfronteerd.
Dank dat je mijn moeder zo mooi had gemaakt voor haar laatste reis.
Leontine Silvis
Ik wil je graag nogmaals hartelijk danken voor de begeleiding bij de verzorging van de begrafenis van mijn moeder. Juist het feit dat je te maken had met zoveel wensen en evenzoveel mensen, en je iedereen het gevoel hebt gegeven dat haar of zijn wens even belangrijk was als elke andere, heeft mij zeer geroerd. Ook je integriteit m.b.t. persoonlijke reacties vond ik zeer gepast.
Je hebt onze moeder een prachtig afscheid bezorgd.
Dat wij met z`n allen zo eensgezind waren en wij onze inzet zonder persoonlijke nadruk wilden geven heeft alles te maken met de manier waarop jij ons hebt geïnspireerd.
Van vele aanwezigen heb ik vernomen dat zij het ervaren hebben als mooi en rustgevend.
Precies zoals mijn moeder het zelf gewild had of men gaf aan dat zij ook graag met zoveel zorg hun laatste reis zouden willen laten verzorgen.
Ik zou graag jouw diensten aan derden willen aanbevelen.
Ton Barens
Kan echt met voldoening terugkijken op de periode voorafgaand aan de crematie en de wijze waarop we de plechtigheid als gezin hebben vorm gegeven. Dank voor de wijze waarop je dit mogelijk hebt gemaakt en de begeleiding op een zeer persoonlijke, maar professionele wijze hebt vorm gegeven.
Monique Witziers
Ik weet zeker, dat ik ook voor Betty spreek als ik tegen je zeg,
dat wij heel erg dankbaar zijn voor de manier waarop jij onze wensen vorm hebt gegeven bij de uitvaart van Betty. 
Met volle aandacht heb je naar ons geluisterd en een perfecte organisatie neergezet.
De uitvoering was vlekkeloos.
Het was een fraaie lentedag die ik niet licht zal vergeten.
De herinnering aan deze dag zal voor altijd met jou verbonden blijven.
Wim Slijkoord
Wij waarderen ontzettend hoe je ons hebt geholpen.
Je hebt ons gewoon goed begrepen en het is helemaal zo gegaan zoals wij het wilden.
Je meeleven en je zorg om ieder van ons was voor ons hartverwarmend.
Nogmaals onze hartelijk dank.
Wij wensen dat véél mensen gebruik gaan maken van jouw vakmanschap: dat gunnen we hen en jou!
Thea
Nogmaals bedankt dat je alles zo goed hebt geregeld.
Ik heb me geen moment zorgen gemaakt en dat is heel prettig in deze emotioneel intensieve periode.
De voorbereiding en begrafenis van mijn moeder is zoveel prettiger gegaan dan die van mijn vader. 
Ik realiseer me dat 18 jaar geleden ook nog anders werd omgegaan met de dood en begraven, maar toch: ik wist toen niet goed hoe het anders moest en kon. Niemand die ons daarin een weg heeft gewezen.
Ik weet dat mijn moeder er ook altijd moeite mee heeft gehad hoe het toen is gegaan.
Ik denk dat de afgelopen week en haar begrafenis vandaag geheel is verlopen, zoals zij dat graag had gewild. Zo veel vriendelijker en niet zo zakelijk.
Ik vond jouw vak nooit iets om te ambiëren, maar ik heb nu gezien dat het ook mooi kan zijn.
En dat je van dit vak kunt houden.
Ingrid Amelsbeek
JHeel erg bedankt voor de wijze waarop jij de uitvaart van mijn zus Carla hebt uitgevoerd.
Wij, maar ook vele anderen, waren vol lof over de wijze van uitvoering.
Bedankt !!
Gerard Teuben
Een week zo betrokken met elkaar zijn en dan ineens is het over.
 Dat geeft een leeg gevoel.
 We willen jou nogmaals hartelijk danken voor je inzet, warmte en steun die je ons hebt gegeven de afgelopen tijd. We hadden het niet beter kunnen treffen!
 We hebben het gevoel alsof we jou al heel lang kennen, zo vertrouwd ben je voor ons.
En dat is zo belangrijk als je een dierbaar persoon verliest.
Esmeralda Sitompul
Beste Diny, Ik bedank je heel hartelijk voor de aandacht en de zorgvuldigheid die je aan het proces gegeven hebt. Rustig en waardig, vriendelijk en heel attent. Ik waardeer dit zeer. Ook de aanwezigheid van je assistent, Karel, heeft een ieder tijdens de bijeenkomst op Westerveld als erg prettig ervaren. Ik wens je veel goeds in de toekomst en hoop je nog eens te spreken. Hartelijke groeten, Lize ten Siethoff
Lize ten Siethoff
Lieve Diny, Hartelijk dank voor je hartelijke begeleiding. Je geeft iedereen even een beetje aandacht zodat diegene zich er ook bij voelt horen of begrepen voelt. Heel mooi hoe je dat doet. Hartelijke groet, Annemarie
Annemarie
Beste Diny, Wij willen je nog enorm bedanken voor het organiseren van de begrafenis van ons zoontje. Toen hij bij de bevalling in de knel kwam te zitten was dat het begin van een nachtmerrie. In deze moeilijke tijd was het fijn dat jij ons hielp om onze zoon een waardig afscheid te geven. Met veel kennis van zaken legde je ons alle mogelijke opties voor. Daarbij tastte je op een zorgvuldige en geduldige manier af wat onze wensen waren. Wij waren achteraf erg tevreden over de gang van zaken en hadden niets anders willen doen. Je hebt ons geholpen bij deze moeilijke stap in het rouwproces. Nogmaals heel veel dank daarvoor.
Nikki en Elisa
Beste Diny, We willen je bedanken voor de goede zorgen vóór, tijdens en na de begrafenis van Onze Moeder. Met jouw kennis van zaken heb je ons geholpen onze moeder een uitvaart te geven zoals zij dit graag gewild had en haar ook een begrafenis bezorgd die zij verdiende. Je was voor ons een enorme steun en onze rots in de branding in deze moeilijke dagen. Alles was tot in detail zeer goed georganiseerd. Nogmaals bedankt daarvoor.
Ineke, Jan en Johan
Beste Diny, We willen je nogmaals bedanken voor de uitstekende verzorging van de uitvaart van onze moeder. Je hebt ons gestuurd en gesteund en er voor gezorgd dat alles is verlopen zoals wij het ons hadden voorgesteld. Bijna alle wensen van onze moeder zijn vervuld, hoe fijn is dat. Deze dag blijft ons bij als mooi, waardig en liefdevol. Daarvoor heel veel dank
Anita, Joke en Connie Rademaker
Beste Diny,
Wat ben ik blij jou gekozen te hebben de uitvaart van mijn vrouw Jayne te regelen.
Alles is verlopen zoals zij het gewenst zou hebben. Intiem, waardig en mooi.
Daarnaast heb ik jou ervaren als een prettig en rustig mens. Invoelend op de juiste momenten. Daarbij ben ik je ook erkentelijk voor de hulp die je mij geboden hebt naast het regelen van de uitvaart.
Namens Jayne dank voor alles en ik zou je bij iedereen willen aanbevelen.
Hartelijke groet, Karen
Karen

Laat ons weten wat u van onze dienstverlening vindt, laat een recensie achter via het contactformulier.